Cégünk törekvése egy stabil, megbízható, ugyanakkor rugalmas nagykereskedelmi üzlet létrehozása. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk partnerközpontú üzletpolitika kialakítására, széles termékválasztékkal, a lehető legkedvezőbb napi piaci árakkal, korrekt és teljes körű garanciális ügyintézéssel. Feladatunknak tekintjük partnereink üzleti sikereinek előmozdítását, ezért vevőink teljes körű kiszolgálása mellett törekszünk az egyedi és speciális igények kielégítésére is. 2019-től Velleman elektronikai KIT-ek importőre!

 

Kedves Vásárlóink!

Figyelem: ezen a felületen kedvezményes árakat alkalmazunk, kizárólag a weben való vásáláskor érvényesek!

Vásárláskor nem tudunk egyéb akciós kedvezményeket alkalmazni, más akciókkal összevonni !

Szállítási feltételeinket olvassa el, kérem rendeléseiknél ezt figyelembe venni!

Minden esetben számítunk fel kiszállítási díjat, általánosan 1.250 Ft, de távolság és súly függvényében ez változhat, kérem érdeklődjön! Amennyiben házhoz szállítást nem kér, hanem személyesen szeretné átvenni az üzletben a rendelt terméket ekkor kiszállítási díj nincs, de bruttó 750.- Ft ügyintézési díjat számítunk fel !

Az itt szereplő árak naprakészek, félórás frissítéssel, ha valamit rendel, biztosítva van ezeken az árakon!

Viszont ezek az árak nem feltétlenül egyeznek az Arany Corvin Üzletházban lévő Szoftver ABC szaküzlet készleten lévő termékeinek az áraival!

 

 

Termékeinkről, árainkról tájékozódhat weboldalunkról, érdeklődhet telefonon kollégáinknál.

Kedves Vásárlóink!  Velleman elektronikai KIT -ek forgalmazását megkezdtük!

Regisztrált ügyfeleknek lehetőségük van előzetes rendelés összeállítására, befoglalásra. 

 


 

  

Mikor ajánljuk a személyes átvételt?

  • Ha kisebb értékű, méretű terméket rendelsz és spórolnál pár forintot a szállításon.
  • Ha nem jelent gondot a  beérkezést követően 4 napon belül eljutni a kiválasztott átvételi ponthoz és a rendelésedet átvenni.

Vedd figyelembe!

  • Kérjük jól fontold meg mielőtt rendelnél, hiszen a megrendelésed beszerzése, készletezése, számlázása, csomagolása és kiszállítása mind-mind munkát és költséget ró ránk!
  • Reméljük, hogy szolgáltatásunkkal és a megvásárolt termékekkel egyaránt maradéktalanul elégedett leszel!

Garanciát adunk minden 10 000.- Ft feletti termékre az átadástól számított 12 hónapig - kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. 

Minden hardver termék mellé a gyártó által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Felvilágosítás: speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat az comp-mex@t-online.hu  címen.

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

^